Jedinečnost
Prodali jsme už více než půl miliardy tub krémů Indulona. A přesto jsme dosud nezaznamenali jedinou alergickou reakci nebo nežádoucí vedlejší účinky. Jak se nám to podařilo?
![Mimořádná kvalita](/ir/auto/storage/Indulona_Uniqueness/1-2000/3-image-1.png)
Mimořádná kvalita
V padesátých letech Indulonu nazývali zázračným krémem. A nazývají ji tak i dnes. Kvalita receptury krémů Indulona zůstává dodnes výjimečně vysoká ve srovnání s ostatními kosmetickými přípravky k péči o ruce. Indulona je navíc vhodná pro všechny věkové kategorie, i pro děti od tří let.
![Dermatologický původ](/ir/auto/storage/Indulona_Uniqueness/1-2000/4-image-2.png)
Dermatologický původ
Indulonu Original vyvinul tým uznávaných dermatologů. Díky širokému rozsahu prospěšných účinků se po zásluze prosadila jako kosmetický přípravek. Každý nový typ krému Indulona nadále prochází pečlivým dermatologickým testováním.
![Vhodná pro citlivou pokožku](/ir/auto/storage/Indulona_Uniqueness/1-2000/5-image-3.png)
Vhodná pro citlivou pokožku
V Induloně Original nenajdete žádné konzervační látky či alergeny. Naopak vysoký podíl přírodní vazelíny z ní dělá ideální krém i pro citlivou pokožku. Indulona je široce oblíbena u maminek malých dětí.
![Vysoká kvalita výroby](/ir/auto/storage/Indulona_Uniqueness/1-2000/6-image-4.png)
Vysoká kvalita výroby
Indulona se vyrábí pod dohledem odborníků a je samozřejmostí, že moderní, plně automatizovaná výroba probíhá v prostředí s přísnými hygienickými standardy.
![Rostlinné výtažky](/ir/auto/storage/Indulona_Uniqueness/1-2000/7-image-6.png)
Rostlinné výtažky
Indulona měsíčková obsahuje extrakt z květu měsíčku lékařského (Calendula officinalis). Indulona olivová obsahuje olivový olej, který je získávaný výhradně ze zralých plodů olivovníku evropského (Olea europaea). I další varianty Indulony obsahují rostlinné extrakty.
![Kontrola kvality](/ir/auto/storage/Indulona_Uniqueness/1-2000/8-image-7.png)
Kontrola kvality
Výroba Indulony podléhá pravidelné a důkladné kontrole, hodnocení a testování. U všech typů krémů pravidelně sledujeme chemické, fyzikální a mikrobiologické vlastnosti.